Fronius omvormers

esolva-fronius

Wij zijn dealer van Fronius omvormers. Een top product uit Oostenrijk!

Het Oostenrijkse Fronius ontwikkeld al meer dan vijftig jaar de technologieën op gebied van elektrische stroom. Zij zijn één van de marktleiders op het gebied van omvormers. Fronius heeft bij de ontwikkeling daarvan innovatieve ideeën bedacht en nieuwe technologieën ontwikkeld. De hoog efficiënte en zeer betrouwbare omvormers van Fronius zouden het hart moeten vormen van elke professionele Photo Voltaïsche installatie.

Fronius heeft ook individuele oplossingen voor opslag van zonne-stroom ontwikkeld. De 3 fase hybride omvormer slaat ongebruikte energie van het zonne-stroom systeem op in een accu. Daarmee wordt een maximum aan zelfconsumptie van de zonne-stroom en energie onafhankelijheid van het NET bereikt. De hybride inverter kan gemakkelijk worden gecombineerd met de Fronius smart meter, waardoor het eigen gebruik van de zonne-energie optimaal wordt geregeld!

De nieuwste ontwikkeling is de Ohmpilot.

Een verbruiksregelaar die overtollige PV-stroom inzet voor warmwaterbereiding. Dankzij de traploze regeling van 0 tot 9 kW kan overtollige PV-stroom efficiënt worden benut voor het verwarmen van water in een boiler.Bij een eengezinswoning met een gemiddeld waterverbruik kan hiermee van april tot oktober het grootste deel van de huishoudelijke energiebehoefte met zonnestroom worden afgedekt. Andere toepassingsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld infraroodstralers en handdoekdrogers.  Kijk hier voor meer info: se_ds_fronius_ohmpilot_nl

Wij stellen graag een ideale configuratie samen dat voldoet aan uw wensen. U kunt doe het zelf pakketten bestellen of de volledige installatie aan onze gecertificeerde mensen over laten.

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

esolva-fronius-brochure
Fronius Omvormers
Klik op de brochure hiernaast voor meer (Engelstalige) info

esolva-fronius-omvormers-productlijn