Meltron LED

De meest geavanceerde Optiek & superieure kwaliteit
Meltron is reeds 30 jaar gespecialiseerd in verlichting en heeft bijna 20 jaar uitgebreide ervaring in de industriële interdisciplinair R & D van LED-verlichting. Deze ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van de gepatenteerde Nano Diffractie Optics (DO), selectie van hybride materialen met geoptimaliseerde thermodynamica, en de selectie van de beste kwaliteit componenten in de elektronica.

Energie-efficiëntie
Het produceren licht moet niet tot productie van warmte leiden. Verwarming heeft niets te maken met de productie van licht. De warmte geproduceerd door een LED lichtbron van Meltron is daarom sterk gereduceerd, waardoor energieverbruik en onderhoud aanzienlijk worden verlaagd. Meltron LED-verlichting is zowel een economische als milieuvriendelijke keuze voor uw verlichting en 100% recyclebaar. Meltron LED-verlichting bevat geen milieubelastende stoffen.

LED-producten zijn ideaal voor gebruik buitenshuis. Zij bieden 100% lichtopbrengst, zelfs in koude omstandigheden (koude weerstand) en lichten onmiddellijk aan op volle kracht bij inschakeling, zonder vertragingen door lage temperaturen, zoals het geval kan zijn bij andere verlichtingstechnologieën.

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.