Meltron EX Modulair LED Industriële Verlichtings Systemen (MEXLS)

esolva-led-verlichting-meltron-sealed-mexlsSuperieur licht voor de veiligheid in de meest extreme en veeleisende omgevingen. Het Modulair Meltron EX LED Licht Systeem biedt de ultieme veiligheid voor mensen die werkzaam zijn in de meest veeleisende industriële omgevingen, zoals olie en gas raffinaderijen, mijnbouw en andere industrieën waar de hoogste veiligheidseisen worden gesteld.

Voor de meest veeleisende omgevingen inzake de veiligheid voor de mens.
MEXLS LED is een state-of-the art industriële verlichting. Het is specifiek ontworpen voor gebruik in gevaarlijke en veeleisende omgevingen met een hoog explosierisico als gevolg van verschillende soorten gassen en stof.

De extreem sterke en duurzame buisbehuizing is afgedicht om waterdruk, vloeistoffen en stof tot klasse IP65 te weerstaan. Het is getest op weerstand tegen harde stoten. Het is geschikt voor binnen / buiten gebruik en is verkrijgbaar met een heldere of opaal lens voor de beste lichtverdeling.

esolva-led-verlichting-meltron-sealed-mexls-driverMEXLS LED is ATEX / IECEx-gecertificeerd en getest op extreme weersomstandigheden, mechanische trillingen, schokken en is in hoge mate UV-straling bestendig. MEXLS LED is ontworpen om hoge omgevingstemperaturen, spanningspieken en elektromagnetische storingen te weerstaan.

esolva-led-verlichting-meltron-certificering_IIIngebouwde driver
Ontwikkeld door Meltron, de MEXLS driver is robuust en ontworpen voor een lange levensduur. De MEXLS driver is bestand tegen hoge temperaturen die een snelle veroudering en uitvallen zouden kunnen veroorzaken. Alle materialen en onderdelen van de MEXLS driver werden speciaal geselecteerd om hun superieure prestaties en betrouwbaarheid.

Ingekapseld (type "mb") elektronica biedt bescherming op hoog niveau tegen 299 van 301 explosieve gassen. Hoge efficiency, hoge powerfactor, lage EMC en geschikt voor industriëel en maritieme omgevingen.

Certificeringen:

Ex e mb op is IIC T5 Gb
Ex tb op is IIIC T85ºC
IP65
-20ºC ≥ Tamb ≥ +60ºC

Gecertificeerd volgens zowel ATEX/IECEx, en een toegekende CE- fabricage keurmerk.

esolva-led-verlichting-meltron-certificering
Kwaliteits certificaat:
VTT 14 ATEX Q 001
ATEX certificate
VTT 14 ATEX 060X
IECEx certificate
IECEx VTT 14.0010X 

Certificering by VTT Expert Services

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

Klik hier voor de info brochure:
esolva-meltron-mexls-pro-brochure
Overige Meltron producten
Weg & Straat Verlichtings Systemen (MRSLS) esolva-meltron-straat-weg-verlichting-mrsls_BTN
Verlichtingsystemen voor Gebouwen (MPL) esolva-meltron-led-mpl-pro_BTN