Modulair LED Verlichtingsystemen voor Gebouwen (MPL)

Meltron Property Lighting = MPL-IP54
esolva-meltron-led-mpl-pro-ip54_570Het geavanceerde MPL Modular LED System zorgt voor een revolutie in verlichting voor Industriële, Commerciële en Retail gebouwen. Deze LED modules verminderen de energiekosten aanzienlijk. Het MPL Modular LED Verlichting Systeem is technologisch de meest geavanceerde oplossing voor de verlichting van gebouwen. Het zorgt voor een zeer hoge luminous flux, terwijl het zeer weinig energie verbruikt. De armaturen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. De levensduur van het Meltron LED Property Verlichting Systeem is >75.000 branduren. Bij een gemiddelde brandduur van bijv. 8 uur per dag is dat meer dan 25 jaar!

esolva-meltron-led-mpl-pro-ip54-supermarkt

De MPL LED armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, lichtverdeling en kleurtemperaturen, en biedt zo een oplossing voor uw eisen aan de verlichting en armaturen. Het is de ideale vervanger voor TL-verlichting. De MPL LED is dimbaar en geschikt voor smart aansturing via bijv. bewegingsdetectie of timers

Meltron IP67 Sealed LED Verlichtingsysteem
esolva-meltron-led-mpl-pro-ip67_IIIDe meest geavanceerde oplossing voor LED verlichting in de landbouw en voedselverwerkende industrie. Het zorgt voor een zeer hoge lichtstroom, terwijl zeer weinig energie wordt verbruikt. De armaturen zijn vrijwel onderhoudsvrij, zeer slagvast en zijn speciaal ontworpen om hoge druk reiniging te weerstaan. Meltron's armaturen verlagen de energieconsumptie en operationele kosten met 50-80%, in vergelijking met traditionele verlichting bronnen, zoals TL-buizen of gloeilampen.

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

Klik hier voor de MPL-IP54 info brochure:
esolva-meltron-led-mpl-pro-ip54-brochure
Klik hier voor de MPL-IP67 info brochure:
esolva-meltron-led-mpl-pro-ip67-brochure
Overige Meltron producten
Industriële Verlichtings Systemen (MEXLS) esolva-led-verlichting-meltron-sealed-mexls_BTN
Weg & Straat Verlichtings Systemen (MRSLS) esolva-meltron-straat-weg-verlichting-mrsls_BTN