Over ons

Over Esolva

esolva-zon-over-ons

Zon als energiebron

Esolva gelooft in de zon als energiebron voor nu en in de toekomst. Het is onze passie innovatieve zonne-energie oplossingen op de markt te brengen en te ontwikkelen. Onze producten dragen bij aan een schone en duurzame toekomst.

High-performance poly-en mono-kristallijne modules hebben een grote toepasbaarheid, zijn stabiel en hebben in de zon een schijnbaar onuitputtelijke energiebron. Het rendement neemt toe en door toename in de productie gaan de kosten omlaag.

Op maat gemaakte gebouw-geïntegreerde photovoltaïsche (BIPV) producten zijn stilaan een elegante en betaalbare keuze voor mensen op zoek naar stijlvolle en energie-efficiënte ontwerpen.

Wij stimuleren decentrale groene energieopwekking. Energie neutrale woningen en gebouwen is technisch heel goed mogelijk en betaalbaar. Er zijn al vele woningen energie neutraal en losgekoppeld van het gasnet. Opslag van zon-/en windstroom in een warmwater boiler of in hoogwaardige accu systemen van Oostenrijkse makelij garanderen een slimme en continue energievoorziening, Net gekoppeld, smart minigrid of volledig autonoom (autarkisch). Vraag vrijblijvend informatie aan over de systemen van bijv. Fronius, Blue Sky en Cellstrom.

Esolva is alert op ontwikkelingen in de solar energiebranche maar ook in die van elektrisch aangedreven voertuigen. In de combinatie van beide, elektrische voertuigen geladen door zonne-energie ziet Esolva een "zonnige" toekomst. Elektrische voertuigen gaan meer en meer het straatbeeld bepalen, denk maar aan de E-bike en de elektrische (hybride) auto. De wereldwijde vraag naar energie neemt nog steeds toe. Schone, herbruikbare en betaalbare zonne-energie wordt in toenemende mate wereldwijd erkend als de toonaangevende alternatieve energiebron voor de 21e eeuw. Een ander innovatief product voor nu en de toekomst is het solar tankstation voor de elektrische auto of scooter.

Natuurlijk mag de combinatie van zonne-energie en duurzame LED verlichting niet ontbreken. Esolva brengt daarom zowel voor in- als outdoor kwalitatief hoogwaardige LED verlichting op de markt, autonoom of niet-gekoppeld.

Duurzame renovatie van kantoor of bedrijfspand, asbestdak sanering, ook daarvoor kunt u bij Esolva terecht.

esolva-top-50-solarNatuurlijk is Esolva ook te vinden op de Top 50 solar.
Klik op het logo hiernaast om op onze pagina te komen.

Esolva levert

PV Systemen

Esolva is leverancier van zonnepanelen en complete photo voltaische systemen

LED licht

Kwalitatief hoogwaardige LED verlichting voor kantoor, showroom, magazijn of fabriekshal

E-Bike

Bouw uw bestaande fiets om tot een elektrische fiets met een E-bike conversiekit van Esolva

Solarladers

Altijd je eigen power station bij je, handig op bijvoorbeeld de camping, tijdens een dagje wandelen