Photovoltaisch glas, BIPV voor dak en gevel

Onyx Solar glas

esolva-zonne-energie-friesland-onyx-solar-glas-dakEsolva presenteert graag Onyx Solar glas, een “leading” materiaal, dat zowel de karakteristieke kenmerken van solar technology als de functionaliteit van traditioneel glas combineert. Het integreert solar energie productie op nagenoeg elk gevel- of dakvlak van een gebouw. Onyx Solar Glas biedt een optimale balans tussen esthetica, energie productie en economische aspecten. Onyx Solar glas is in een grote verscheidenheid aan kleuren verkrijgbaar. Hieronder ziet u een selectie van de leverbare kleuren.


Glas-glas modules bieden een multifunctionele bio klimaatoplossing met passieve en actieve elementen zoals UV en IR filter, akoestische- en thermische isolatie, zonprotectie door inkomende lichtmodulatie en energie efficiency. Onyx Solar glas is ook verkrijgbaar met patronen (op de afbeelding hieronder ziet u enkele voorbeelden). Met lasertechnologie kan het oppervlak worden voorzien van nagenoeg elk gewenst patroon.esolva-zonne-energie-friesland-onyx-solar-glas-patronen

Esolva biedt samen met Onyx Solar in elke fase volledige ondersteuning, van het architectonisch en bouwtechnisch ontwerp, de fabricage op maat tot en met de installatie van Onyx Solar glas.

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

esolva-zonne-energie-friesland-brochure-building-integrated-photo-voltaic-glass_1

Meer informatie kunt u vinden in onze brochure.
Klik hier om de brochure in te zien.

Chromatix™ solar glas modules

Gekleurd of bedrukt, als zwart niet je favoriete kleur is.
esolva-solar-chromatix-glas-metaal-kleur

De diepe donkere uitstraling van dekkend naar semi transparant biedt een strak en homogeen aanzien. Met het oog om aan specifieke en meer luxe, esthetische eisen te voldoen, bieden wij een verscheidenheid aan design opties.

ALLES IS MOGELIJK

Basis kleuren: zwart / groen zwart / bruin

In de kleuren geel, blauw, groen en rood is semi transparantie tot 12% lichttransmissie mogelijk.
Kleurkeuze naar wens. Door een speciaal drukproces kan op het oppervlak een kleureffect worden bereikt.

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

esolva-zonnepaneel-dunne-film-80-Wp-advanced-solar-power-solarsunroofs

Toepassingen van BIPV modules bijv. als lichtstraat/dak, galerijen, balustrade, gevel of luifel. BIPV modules maken de droom van bouwmateriaal, dat tevens energie produceert, waar!

De productie en transparantie varieert met het aantal modules per m2 . De productie ligt tussen ca. 55 tot 220 W/m2 . Maximale afmeting van een BIPV module is 3000 x 2000 mm.

• De mate van isolatie wordt naar wens bepaald.
• Diverse kleurstellingen mogelijk.
• Opties voor bevestiging bijv. point fixed, met sponning of met blind frame constructie.

Bekijk hier de brochure voor meer info!

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

Solar dak shingle

esolva-solar-dakpan-shingleDe solar dak shingle combineert een dunne-film fotovoltaïsche module met een dakdicht systeem.
De combinatie van zonne-veiligheidsglas, een goedgekeurde lijm en een aluminium shingle resulteert in een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Het is 's werelds eerste product in zijn soort. Voor het dak is nu een aanpasbaar architectonisch dakbeslag met onzichtbare PV-modules beschikbaar. Het resultaat is een eenvoudige installatie met weerbestendige en waterdichte dak- of gevelbedekking. In combinatie met speciale gekleurde zonne glas kan in een aantal basis kleuren uw dak of gevel worden bekleed, waarbij wordt voldaan aan hoge eisen van architectonische vormgeving en stijl.

esolva-solar-dak-shingles

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.