SunPower zonne-panelen

Hoogrenderende SunPower zonnepanelen met meer dan 20% efficiency!
De fotovoltaïsche panelen van SunPower leveren het hoogste rendement ter wereld en overschaduwen alle andere fotovoltaïsche oplossingen op het vlak van elektriciteitsproductie. Ze bieden u de mogelijkheid om het oppervlak van uw dak optimaal te benutten en meer elektriciteit op te wekken. Bovendien worden ze gedekt door de beste garantie in de sector: 25 jaar op de modules en 25 jaar op het prestatievermogen.
Voordelen

• Hoogste Rendement: de SunPower E20 zonnepanelen zijn de eerste panelen die een rendement bereiken van 20%.

• Gepatenteerde Maxeon™ celtechnologie: SunPower behoudt het wereldrecord op het gebied van efficiëntie met een celrendement tot 24%. SunPower technologie onderscheidt zich, op het vlak van rendement en betrouwbaarheid, van conventionele panelen en genereert twee keer meer energie.

• De nieuwe X21 serie heeft een efficiency van zelfs 21%

Optimaal prestatievermogen: deze panelen zijn geschikt voor transformatorloze omvormers (TL). Zo kunt u met de meest efficiënte omvormers ter wereld uw fotovoltaïsche systeem optimaliseren.

• Nieuw nominaal vermogen met een positieve tolerantie: met de nieuwe E20-serie van SunPower beschikt u gegarandeerd steeds over het vermogen waarin u geïnvesteerd heeft, of zelfs nog meer.

• Gegarandeerd Prestatievermogen: dit nieuwe gamma zonnemodules wordt, net zoals alle andere SunPower producten, gedekt door de beste garanties in de sector: 25 jaar op productdefecten en 25 jaar op het prestatievermogen.

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

esolva-e20-serie-brochure
E20
Klik op de brochure hiernaast voor meer info

esolva-sunpower-x21-serie
X21
Klik op de brochure hiernaast voor meer info

Bekijk hier een informatie-filmpje