Infrarood verwarming

Uw gebouw verwarmen met infrarood techniek! De energie benodigd voor deze wijze van verwarming (en elektrisch koken) kunt u ook laten opwekken door zonnepanelen. Een milieuvriendelijke en betaalbare oplossing! Als u daarnaast uw warmwater voorziening van een zonneboiler systeem laat voorzien dan kunt u in principe zonder gasaansluiting. Dat bespaart aanzienlijk! Infrarood verwarming verwarmt de omgeving door stralingswarmte. Bij stralingsverwarming is er sprake van directe warmteoverdracht. De gevoelstemperatuur is dus hoger dan de temperatuur van de lucht. Voor eenzelfde behaaglijkheid kan de luchttemperatuur bij stralingsverwarming dus beduidend lager zijn dan bij convectieverwarming (4 tot 5 graden). Omdat zowel het transmissieverlies, evenals het ventilatieverlies van het gebouw door deze luchttemperatuur bepaald wordt, is het duidelijk dat stralingsverwarming zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing. Hierdoor kunnen complete installaties vaak in 2 a 3 jaar worden terugverdiend aan de hand van alleen de energiekosten.

Afhankelijk van het eerder aangelegd verwarmingssysteem en de eigenschappen van het gebouw kunnen energie en kosten besparingen oplopen 50% in het geval van een verwarmingssysteem renovatie. Tevens worden er bij nieuwbouw ook aanzienlijke energiekostenbesparingen behaald. Infrarood is zeer geschikt voor de verwarming van woningen, kantoren, winkels e.d. Esolva is ook leverancier van infrarood stralers voor bijvoorbeeld terrasverwarming.

Holland Infrarood Techniek en Esolva bieden u desgewenst een oplossing op maat!
Vraag naar de mogelijkheden, of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

  • CE - Atex - TUV gekeurd, IP 44 of IP 65
  • Carbon Infrarood Techniek
  • Voorzien van energie versnellende coating
  • Garantie 5 jaar

esolva-infrarood-verwarmings-panelen

esolva-infrarood-verwarmings-panelen-binnen
Holland Infrarood Techniek PTH infraroodpanelen zijn voorzien van carbon infraroodtechniek waardoor een lange levensduur van de infraroodpanelen kan worden gewaarborgd. PTH infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en maten.
- Verkrijgbaar in Wit.
- Muurbeugel / wandbeugel inbegrepen.

Het programma LT Infrarood panelen:
wattages en maten
100 Watt - 500 mm x 320 mm x 30 mm
200 Watt - 750 mm x 320 mm x 30 mm
270 Watt - 1000 mm x 320 mm x 30 mm
300 Watt - 595 mm x 595 mm x 30 mm
330 Watt - 1250 mm x 320 mm x 30 mm
400 Watt - 1500 mm x 320 mm x 30 mm
600 Watt - 1195 mm x 595 mm x 30 mm
700 Watt - 1195 mm x 595 mm x 30 mm

Toepassingen:
- Werkplekken
- Kantoren
- Winkels
- Hot Yoga Studio's
- Woningen
- Slaapkamers
- Badkamers
- Bouw- en directieketen
- Dierenverblijven
esolva-infrarood-verwarmings-panelen-stralingswarmte