Photovoltaisch dak laminaat, flexibles

Flexibele solar laminaten
Ultra dunne, flexibele en lichtgewicht Photo Voltaïsche modules

esolva-zonne-energie-friesland-flexible-on-mobile
Monocrystalline cellen met een hoge efficiency tot wel 98% van een traditionele module. De modules zijn 2 mm dun. Door slimme koeling via de voorzijde kunnen de modules direct op een ondergrond worden geplakt. De modules zijn door hun flexibiliteit, gewicht en vorm ook ideaal voor mobiele toepassingen! De modules worden op gewenste maat geleverd.

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

DAS Energy-Modules voor vlak- en metaaldak
 

DAS Energy combineert glasvezelmaterialen uit de vliegtuigbouw met kristallijne silicium-zonnecellen. Vanwege deze unieke ontwikkeling, buigt de geavanceerde technologie van DAS Energy de regels door de voordelen van zowel conventionele als dunne-filmtechnologieën te combineren. Met deze geavanceerde innovatie hebben we een kwalitatief hoogstaand product gecreëerd dat aan de ene kant een hoge energieopbrengst biedt en aan de andere kant toch licht en flexibel blijft. Dankzij hun flexibiliteit passen de DAS Energy-modules eenvoudig op de onderconstructie. maximale draagkracht van de dakconstructie Met een modulegewicht van slechts 2,5 kg per m2 worden kritische draagkrachtgrenzen zelden overschreden . Daarom zijn onze modules geschikt voor alle daktypen, zoals waterdichtingsmembraan, metalen daken en nog veel meer. De installatie is heel eenvoudig omdat DAS Energy-modules kunnen worden gelijmd, geschroefd, geklonken of op de onderconstructie worden gemonteerd met behulp van magneten of bestaande oogjes.

Eveneens toe te passen op camper, caravan, kajuit, boothuis, strandhuis enz. Voor deze toepassingen zijn kleinere formaten mogelijk.

Klik hieronder op de brochure van uw keuze voor een uitgebreide beschrijving en specificaties


Installatie instructie:https://www.esolva.nl/wp-content/uploads/2019/10/DAS-installatie-instructie.mpg

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.