Photovoltaisch dak laminaat, flexibles

 

Flexibele solar laminaten
Ultra dunne, flexibele en lichtgewicht Photo Voltaïsche modules

esolva-zonne-energie-friesland-flexible-on-mobile
esolva-zonne-energie-friesland-flexibel-solar-paneel-voor-boten-caravans-en-campers_SunpowerMonocrystalline cellen met een hoge efficiency tot wel 98% van een traditionele module. De modules zijn 2 mm dun. Door slimme koeling via de voorzijde kunnen de modules direct op een ondergrond worden geplakt. De modules zijn door hun flexibiliteit, gewicht en vorm ook ideaal voor mobiele toepassingen! De modules worden op gewenste maat gemaakt.

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

Solar Amorphe SI Laminaat Modules voor vlak- en metaaldak

De laminaat PV module is een flexibel photovoltaïsch materiaal dat op daken met een afschot van minimaal 3 graden kan worden aangebracht. Het beschikt over een zelfklevende achterzijde, waardoor het gemakkelijk kan worden aangebracht op (bestaande) dakbedekking als Derbibright, EPDM of Resitrix. Uni Solar voor daktoepassingen wordt geleverd in drie formaten PVL 68, PVL 136 en PVL 144.

De flexibele modules zijn vanwege het lage eigen gewicht uitermate geschikt voor toepassingen op relatief lichte dakconstructies voor bijv. metalen dak oppervlakken. Esolva levert complete metalen dakplaten waarop de PVL modules zijn gelamineerd voor nieuwbouw of renovatie, bijv. asbest sanering. Ook installatie op bestaand metaal dak is mogelijk. De dakplaten worden op lengte gemaakt, fabrikaat ThyssenKrupp Solartec, eventueel met isolatie.

Eveneens toe te passen op camper, caravan, kajuit, boothuis, strandhuis enz. Voor deze toepassingen zijn kleinere formaten mogelijk.

Klik hieronder op de brochure van uw keuze voor een uitgebreide beschrijving en specificaties

PVL-68
esolva-brochure-pvl-68
PVL-136
esolva-brochure-pvl-136
PVL-144
esolva-brochure-pvl-144

Solar dunne film modules

CIS dunne film modules met een groot toepassingsgebied
Solar-Frontier-paneel-1900x800Solar frontier roof

Het belangrijkste voordeel van dunne CIS zonnepanelen is het feit dat deze panelen gemiddeld 10% meer opbrengst (kWh/kWp) hebben dan reguliere zonnepanelen. Daarnaast zijn dunne film CIS zonnepanelen in de aanschaf goedkoper dan reguliere zonnepanelen, wat zorgt voor een kortere terugverdientijd van uw zonnepanelen. Dunne film zonnepanelen zien er mooier uit en vallen minder op op uw dak dan reguliere zonnepanelen. Dankzij het ‘slanke’ uiterlijk van de dunne film zonnepanelen zijn deze panelen op bijna elke gewenste manier te monteren op het dak, of het nou om een schuin dak, een plat dak of zelfs een gegolfd of bol dak gaat. Kortom: CIS dunne film zonnepanelen zijn voordeliger, zorgen voor meer opbrengst en hebben een mooier uiterlijk dan reguliere zonnepanelen.

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.